Mina nyårslöften 2017

Mina nyårslöften 2017

Nu har ett nytt år börjat och det känns alltid lite speciellt. Det är precis som om att ett nytt kapitel drar i gång – en fräsch start helt enkelt! Jag har många förväntningar på år 2017. Men i stället för att ha nyårslöften som jag ska uppfylla har jag satt upp någonting jag vill kalla för ”nyårsmål”.

  • Hålla i gång med träningen: Redan förra året kom jag i gång ordentligt med min träning och det är någonting jag tänker fortsätta med i år. Det kan tyckas vara ett klyschigt nyårslöfte men eftersom jag inte börjar från noll känns det faktiskt värt att ha det som ett av mina mål. Det handlar trots allt om min egen hälsa och jag vill må bra! Med träningen får jag tid att släppa tankarna fritt samtidigt som jag får mer energi.
  • Äta mer vegetariskt: Jag försöker se över vad jag äter och laga min mat från grunden med mycket frukt och grönt. Men i år tänker jag justera mina matvanor lite till och äta mer vegetariskt. Från och med 2017 är mitt löfte att äta vegetariskt minst två dagar i veckan! Det finns så otroligt många spännande och smarriga recept att inspireras av på nätet numera.
  • Inte skjuta upp saker: En av mina svaga punkter är att jag skjuter upp en hel del och frågan är varför? I år är ett av mina nyårslöften att sluta upp med denna ovana och göra det jag ska på en gång. Jag brukar vanligtvis skriva en ”att göra-lista” men från och med nu har jag bestämt mig för att saker som tar max två minuter att göra ska ske direkt!

Innan jag knåpade ihop mina mål och löften inför 2017 funderade jag ett tag över vad jag skulle välja. För det är ju alltid svårt att sätta ihop en lång lista – i stället har jag försökt sätta upp realistiska mål som jag har möjlighet att uppfylla. Så nu tänker jag köra hårt och välkomnar år 2017 med öppna armar!

Comments are closed.