Därför ska du välja bröstimplantat från Motiva

Funderar du på att operera dina bröst? Kanske har de förändrats med tiden och blivit hängigare och slappare? Det är något som ofta sker med åldern eller i samband med amning. När du ska operera dina bröst finns det många val att göra. Du måste bland annat välja kirurg och implantat. Här ger vi dig några tips på vägen.

Välj ett implantat som passar dig

Det är inte ovanligt att man drar öronen åt sig när det talas om bröstimplantat. Ofta går tankarna till en klotrund och hård byst som inte alls beter sig som en del av kroppen. Då är det viktigt att veta att implantaten har utvecklats en hel del sedan den typen av bröst var idealet. Hos Motiva kan du till exempel hitta ergonomiska och säkra implantat som ser ut som naturliga bröst. Dessa implantat beter sig precis som ett vanligt bröst. Står du upp blir de mer droppformade och ligger du ned flyter de ut. Med ett sådant implantat behöver du alltså inte oroa dig för att du ska se opererad ut. Istället får du ett naturligt lyft och ett fint, nytt bröst.

Många oroar sig också för bröstimplantat eftersom sådana har omgärdats av en hel del skandaler och stämningar. Sätter du in Motivas implantat behöver du emellertid inte oroa dig. Dessa implantat är nämligen helt säkra och noga testade.

Välj rätt kirurg

Det går inte att komma runt det faktum att en bröstoperation är dyr. Fall dock inte för frestelsen att åka utomlands och göra den till ett billigare pris. Det finns nämligen många nackdelar med det. Skulle komplikationer tillstöta när du kommit hem är det svårt att besöka den behandlande kirurgen på ett smidigt sätt. Skulle något gå fel under operationen kan det bli en väldigt dyr historia då du kanske inte har en sjukförsäkring i det land där du opererar dig. Det innebär att du får betala för all läkarvård själv, något som kan ge en väldigt dyr nota.

Det bästa är istället att välja en bra och välrenommerad kirurg på en seriös klinik på hemmaplan. Visst kan notan då bli lite högre, men det kan också bespara dig många problem med ditt implantat i framtiden. Motiva har en rad duktiga kirurger och kliniker knutna till sig och kan därför ge dig goda rekommendationer. Det är viktigt att tänka på att när det handlar om din kropp och ditt välmående så är endast det bästa gott nog.

När du väl har bestämt dig för en kirurg är det viktigt att du får komma på en ordentlig konsultation innan ingreppet. Du kan då få en bra uppfattning om hur slutresultatet kommer att bli.