Weekendresa med vänner

En riktig vardagslyx är att få resa iväg en helg med bästa vännerna. Vara ett gäng som åker till Stockholm, Paris eller London en helg för att umgås och äta gott.

Weekendresa

Att få resa iväg för en helg är ett skönt sätt att få komma ifrån vardagslivet. Det är många som gör en weekendresa under hösten och våren när det är som mest på jobbet. Att ha något att se fram emot regniga morgnar i oktober är verkligen skönt. Vill du åka iväg för en helg med kompisgänget, men vet inte vilken stad ni ska välja? Läs resemagasinet Vagabond så får ni mycket tips för både kortare och längre resor. Vanliga resmål är London och Berlin, men det finns också mindre pärlor som Brügge och Oxford. Eller varför inte åka till Göteborg eller Oslo?

Resa med vännerna

När ni kommit på vilket resmål som ni ska satsa på är det dags att börja planera. Ett tips för att få ut så mycket som möjligt av helgen är att ni bokar ett centralt boende. Då sparar ni in mycket tid. Det är också skönt att kunna gå till hotellet och vila/byta om på eftermiddagen. Ni kan börja med med att åka en turistbuss genom staden. Då får ni en bra överblick och hinner även se mycket. Det är också smart att kolla upp intressanta restauranger i förväg, så kommer ni garanterat äta gott. Gillar ni musikaler är det smart att satsa på London, detsamma gäller om ni gillar fotboll.